Længslen efter lykke og det meningsfulde liv - tirsdag 1. oktober kl. 19.00 i Sædden Kirke

At være lykkelig er tilsyneladende et af de højeste mål for det moderne menneske.

Men hvad er det at være lykkelig? For nogen har det at gøre med en følelse. Man taler ligefrem om hormoner, der giver os en følelse af lykke.

Men denne tolkning er - trods sin udbredelse - en overfladisk tilgang til det at være lykkelig. Snarere rummer spørgsmålet om lykke en længsel efter det meningsfulde liv. Et liv, hvor jeg ved, hvad jeg lever for.”

Mikkel Wold er sognepræst ved Marmorkirken, København, og lektor i sjælesorg ved Folkekirkens Uddannelses- og Videnscenter (FUV), Løgumkloster. I aften taler han i Sædden Kirke.

Billetter á 50,- kr. inkl. kaffe og brød sælges online. Køb billet her!
Evt. overskydende billetter sælges ved indgangen.

Arrangører: Treenighedskirken, Gjesing, Hjerting kirke og Sædden kirker.

Del dette: