Musikken i december

Julemåneden betyder også musik i Gjesing Kirke.   Vi har forskellige musikalske arrangementer. Lad musikken få lov at være med til at give julestemning og julehumør!

Lørdagene 1., 8. og 15. december, alle tre dage kl. 12.00-12.30

Musikandagt med opførelse af musik til adventstiden. Musikken leveres af violionister, organister og sangere. Der læses tekster fra Det gamle Testamente, og der synges nogle fællessalmer.

Læs mere om de enkelte musikandagter i KALENDEREN.

Onsdag 5. december: De 9 læsninger

Musikgudstjeneste, hvor der gennem ni bibeltekster fortælles om syndefaldet og Guds udvælgelse og frelse.

Læsningerne veksler med fællessalmer, sang og instrumental julemusik.

Tirsdag 11. december: Julekoncert med Hjertingkoret kl. 19.30

Hjertingkorets 45 sangere synger julen ind for aftenens gæster. Hjertingkoret ledes af Lisbeth Aagaard Rahn.

Onsdag 19. december: KirkeCaféens juleafslutning kl. 14.30

I dag er der varm glögg i kanderne, og der er lune æbleskiver. Naturligvis er der også kaffe.

Efter en julefortælling er der julekoncert ved Treenighedskirkens Drengekor. Koret synger sit julepotpourri under ledelse af Lone Gislinge, og ved klaveret sidder Lasse Toft Eriksen.

Kaffebord á 25 kr.

Del dette: